Здравеопазване

Болницата е уникална организация

Болницата  е организация различна от  голям забързан офис. Основните изисквания към болничните компютърни системи са споделяне на данни, възможност за изображения с ултра висока разделителна способност, минимално време за отказ и модерната технология за сигурност.  Клинични специалисти и персонал в различни области за грижи за пациентите се нуждаят от инструменти, които не само улесняват техните уникални работни процеси, но стават инфраструктура  за грижите и доставка на медикаменти.

Ениак Health се ангажира с пълен комплект познания по инфраструктурата на здравните грижи, със специален екип, фокусиран върху изграждането на иновативни устройства и решения, които поддържат и адаптират решенията в здравеопазването. Доставчиците на здравни грижи се ангажират непрекъснато да повишавате качество на грижите за пациентите. Ениак  Health се ангажира с проектиране за вас и пациентите, които обслужвате.

Имаме повече от 10 години опит в цялостна подръжка на IT медицински системи. Наши дългогодишни клиенти са Университетска болница "Майчин дом", Специализирана белодробна болница "Света София" /сега част от "Иван Рилски"/ Специализирана детска болница "Иван Митов", Медицински център Белодробен, МЦ Майчин дом. Имаме успешно реализирани проекти в ИСУЛ, Медицински университет София, Втора МБАЛ София.

© Copyright 2024 Eniak - All Rights Reserved