Образование

Образование за бъдеще

Ефективното използване на дигиталните инструменти за обучение в класните стаи може да увеличи ангажираността на учениците, да помогне на учителите да подобрят преподаването и да улесни персонализираното обучение. Дигиталните задачи помагат на учениците да изградят основни умения от 21-ви век.

Видеото, разширената реалност (AR), роботите и други технологични инструменти могат не само да направят класа по-оживен, но също така могат да създадат по-приобщаващи среди за обучение, които насърчават сътрудничеството и любознателността и дават възможност на учителите да събират данни за представянето на учениците. Виртуалните тренажори могат да повишат ефективността на професионалното обучение.

Все пак е важно да се отбележи, че технологията е инструмент, използван в образованието, а не самоцел. Стойността на образователните технологии се крие в това какво правят преподавателите с тях и как се използват, за да подпомогнат най-добре нуждите на своите ученици.

Ние в Ениак имаме опит в държавни и частни образователни институции. Наши клиенти в тази сфера са езикови училища "Аво Бел", Софийски университет, Медицински университет София, множество  училища от град София. 

© Copyright 2024 Eniak - All Rights Reserved