Нашата дейност

За нас

Фирма Ениак е частна българска компания, създадена през 2002 година като независима компания за системна интеграция, тестване и разработка на софтуерни продукти и Интернет базирани решения.

Нашата мисия е да помагаме на фирми от различни браншове в процеса на избор и внедряване на информационни решения. Ние знаем, че безпроблемната работа на компютърната техника и софтуер във вашата организация е изключително важна за постигането на успешни бизнес резултати. От друга страна винаги търсим баланса между цената на компонентите, функционалните им възможности и нуждите на клиента. Годините успешен опит с фирми от различни браншове, ни дава основание да ви уверим, че ние в Ениак предлагаме модерни информационни решения, като интегрираме IT продукти и услуги с високо качество и ефективност.

Основатели на Eniak

инж. Георги Георгиев
Управител

Георги Георгиев основава Eniak през 1999 г. След завършването на Компютърни системи и Бизнес Администрация в Техническия Университет в гр. София, той има сериозен опит в ИТ индустрията като системен инженер и системен интегратор, а също и като ръководител на ИТ компания.

инж. Таня Миткова
Ръководител софтуерни проекти

Таня Миткова е съосновател на фирмата. След завършването на Компютърни системи в Технически Университет гр. София и Бизнес Администрация в УНСС, тя има повече от богат опит с проектирането, тестването и въвеждането в експлоатация на големи бази данни и системна администрация на компютърни мрежи.

Препоръки

Няма да ви предоставяме специални препоръки от клиенти, а поместваме части от доклад на Американското търговско представителство за нашата фирма. Проучването беше направено в средата на развитието на фирмата ни, във връзка с участието ни в един специален проект. Уверяваме ви, че продължаваме да работим с същият ентусиазъм и почтеност.

Препоръка
Години опит

Повече от 20

Доволни клиенти

9560

Завършени проекти

660

Получени благодарности

Безброй

© Copyright 2023 Eniak - All Rights Reserved

Created with Mobirise web templates