Изживейте 3D потапяне чрез технологията ASUS Spatial Vision

Струва ни се, че лаптопът на Asus подхваща ново поколение 3D технологии. Днешната аудитория търси все повече и повече завладяващи изживявания, премислен избор или комплексно образование. Новият лаптоп може да помогне.
Спомняте ли си, че трябва  да носите специални очила, когато гледате 3D модели? Сега подобно изживяване е възможно директно от екрана на лаптопа, с просто око. Пространствената технология на ASUS  e представена по време на CES 2023. 

Mobirise

Има предистория в разработките — Acer представи технология SpatialLabs преди години, но я фокусира в  лаптоп за игри. ASUS изглежда следва подобен път, като се фокусира първо върху професионалните потребители. Освен ProArt StudioBook 16 3D OLED, Spatial Vision ще си проправи път и към малко по-малко премиум режим VivoBook Pro, който се надяваме да струва по-малко. 
Цените се очаква да бъдат високи, но си представете едно училище с 600 ученика и нужда от дезинфекция на шлемовете. Представете си, че показвате красивите си дивани на изложение, но за да ги види дамата пред вас трябва да се маскира с шлема - а прическата, а дизенфекцията от предищния посетител. Е, задава се решение на проблема.

Източници
engadget.com
asus.com 

© Copyright 2023 Eniak - All Rights Reserved

Made with Mobirise web page themes