Начало
IT консултации
Тестване
Софтуер
Контакти
 
 

 • Сайтът "Калории и добро здраве" - http://www.calories.bg/

  Сайтът http://www.calories.bg/ е продължение на разработките ни за софтуер, подпомагащ здравословното хранене.

  В новият сайт сме представили данни за калорийния прием и за всички основни групи витамини, минерали, мазнини, за да могат потребителите да имат пълна информация за съдържанието на храната. Възможно е да се правят разнообразни изчисления на менюта и рецепти.

 • CD кулинарна книга със здравословен калкулатор.

  В началото на 2002 година започнахме да развиваме едно ново направление за България - софтуер за дома. Поставихме си за цел да разработим интерактивен продукт, който да е едновременно занимателен и полезен за хората. И резултатът е на пазара – CD кулинарна книга със здравословен калкулатор.

  Предизвикателството пред нас беше да обединим усилията на различни специалисти – проектанти, програмисти, диетолози, редактори, тестери, да създадем лесен за използване и занимателен продукт. Работихме 8 месеца по създаването на CD кулинарна книга и сме горди да кажем, че резултата отговаря на високите ни изисквания за качество.
  Подробности на www.cdcookingbook.com

 • Поддръжка на интернет сайтове

  Предлагаме поддържане и обновяване на информацията във фирмени сайтове, обработване на графични файлове, поддръжка на каталози, модериране на рубрики и форум, оптимизация, добавяне на функционалност.